top of page
Bosshardt_header_Tourio.png

Leger des Heils Amsterdam

In de voetsporen van de majoor

Hoe kunnen we een bezoek aan het Majoor Bosshardthuis verrijken met een wandeling door Amsterdam? Dat was de vraag van het Hilversumse bedrijf Mediawater (onder meer bekend van de programma's de Passion en Sterren op het doek). Inmiddels weten ze dat Tourio het antwoord is.

De Tourio oplossing past perfect bij de audiotour die we nodig hadden voor het Majoor Bosshardthuis in Amsterdam. Het is heel gemakkelijk in gebruik, en door de prettige samenwerking met Tourio zijn al onze wensen besproken en op een professionele manier doorgevoerd. 

Peter van Dijk, Mediawater | creatief producent Majoor Bosshardt huis

In hartje Amsterdam ligt het Majoor Bosshardthuis van het Leger des Heils. Alida Bosshardt heeft zelf enkele jaren in dit pand gewerkt. Inmiddels is het huis gewijd aan haar bewogen en bijzondere leven. In juni 2022 is het huis geopend door Koningin Maxima en is elke bezoeker van harte welkom om kennis te maken met haar kleurrijke, Amsterdamse verhalen.

 

Peter van Dijk van Mediawater wilde een interactieve tour langs alle belangrijke plekken van de Majoor in de binnenstad van Amsterdam realiseren. Na een marktoriëntatie kwam Tourio als beste uit de bus. Peter liet vrienden uit het leven van de majoor de teksten zelf inspreken, waardoor het een intieme wandeling is geworden. De majoor komt zo heel dichtbij.

KoninginMaxima_Bosshardt_Tourio.webp

Voor de mensen die de wandeling niet zelf kunnen maken, is de tour ook virtueel te beleven vanuit huis.

bottom of page