top of page

Tourio kenmerken

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle tour

Geen app nodig

Tourio werkt op elk apparaat met een webbrowser; mobiele telefoons, tablets en computers. Een app installeren is niet nodig. Tourio is zo opgezet dat iedereen er mee kan werken en van kan genieten.

Meer dan audio

Naast audio kun je ook foto’s, video, teksten en links aanbieden. Tourio is meer dan alleen audio. En wil je wel eerst alleen audio aanbieden, geen probleem. Je kunt op elk gewenst moment de content uitbreiden zonder dat dit extra geld kost.

Zelf beheren

Met de tourmanager kun je heel eenvoudig zelf de tour beheren. Wil je dus je tour uitbreiden, de content aanpassen of een nieuwe tour aanbieden? Je kunt het zonder onze tussenkomst instellen. Je regelt het in de Tourio tourmanager.

Interactieve tour

Tourio is interactief. Het interactieve karakter zorgt ervoor dat het geen standaard audiotour is, maar een interactieve belevenis. Er gaat een extra wereld open voor bezoekers. De bezoeker blijft geboeid.

Eigen huisstijl

De Tourio web-app bevat geoptimaliseerde templates voor het aanbieden van jullie content. Die templates kun je aan passen naar jullie huisstijl. Een Tourio tour ziet er dus uit als een uiting van jullie organisatie en past prima in de totale communicatiemix.

Meertaligheid

Ook buitenlandse bezoekers? Maak dan gebruik van de Tourio meertaligheidsfunctie. Bepaal zelf in welke talen je informatie aanbiedt. Je kunt er zelfs voor kiezen om sommige talen gratis aan te bieden en voor andere talen geld te vragen. Maar net hoe je het wilt toepassen.

GPS-functies

Tourio maakt slim gebruik van GPS. Zo kunnen bezoekers zien waar ze lopen (of fietsen, varen of rijden) om hun weg te vinden tijdens een tour. En in de tourmanager kan ingesteld worden dat informatie pas beschikbaar komt zodra een bezoeker in de buurt is. Op welke afstand dat gebeurt is ook door de beheerder in te stellen.

Tour toegang

Een tour kan afgeschermd worden door een code die eerst ingevoerd moet worden. Deze code kan gemaild, ge-sms-t of aan een balie uitgereikt worden. Ook kan een tour of een tourstop afgeschermd worden op basis van geofencing. Alleen als een bezoeker fysiek in de buurt is wordt de informatie ontgrendeld.

Gebruiksvriendelijkheid

Tourio is vanaf de start ontwikkeld naar de wensen van bezoekers en beheerders. De software is door de jaren heen completer en gebruiksvriendelijker geworden. Onze missie is om zoveel mogelijk organisaties en hun bezoekers te helpen om op een prettige manier van een digitale informatielaag te laten genieten.

Weergave

Naast de overzichtelijke lijstweergave is er ook de visuele weergave. Je kunt kiezen uit het werken met een Google Maps kaart of een eigen plattegrond uploaden. Als beheerder kies jij er dus voor hoe je de tour wilt aanbieden en jouw gebruikers kiezen wat zij het prettigste vinden. 

Extra inkomsten

Een tour kan voor bezoekers gratis aangeboden worden of juist tegen een vergoeding. Dat bepaal je als organisatie zelf. Bij een betaalde tour kopen bezoekers een toegangscode (online of via de kassa) waarna de tour wordt ontgrendeld. Zo verdienen sommige klanten serieus aan het inzetten van hun tour. 

Statistieken

De Tourio statistieken geven inzicht in hoe je tour wordt gebruikt. Hoeveel bezoekers maken er gebruik van? Waar maken zij gebruik van? Hoe lopen ze door je tour heen? Krijg waardevolle inzichten dankzij de statistieken van Tourio.

 

en dit is nog niet alles...

Wij voegen regelmatig nieuwe functies toe. Kiezen voor Tourio is een duurzame toekomstbestendige keuze. Sluit je aan op het Tourio platform om bezoekers te informeren en te inspireren. 

bottom of page