top of page

Over ons

organisaties helpen bezoekers beter te bedienen

Welkom

Er zijn veel bijzondere locaties die het waard zijn om ontdekt te worden. Musea, binnensteden, kastelen, natuurgebieden, erfgoed, fabrieken.... noem maar op. Allemaal hebben ze een uniek verhaal te vertellen. Maar hoe doe je dat op een moderne aantrekkelijke manier?

Het Tourio platform stelt jou in staat om een interactieve digitale laag toe te voegen aan jullie aanbod om je bezoekers te bereiken en te raken.

Rondvaart Leeuwarden gebruikt Tourio
Onze missie: organisaties helpen om je bezoekers beter te bedienen met slimme software."
2Discover_ontstaan_smartphone.jpeg

Ontstaan

De Tourio oplossing (voorheen 2Discover genoemd) werd oorspronkelijk ontwikkeld voor een beleefcentrum op de Afsluitdijk. Na in gebruikname bleek er zo veel interesse van andere organisaties voor te zijn dat het in 2019 voor iedereen beschikbaar is gemaakt. Tourio is uitgegroeid tot een zelfstandig product in een eigen BV met legio klanten in binnen- en buitenland.

Tourio is gebaseerd op moderne internettechniek, aantrekkelijk geprijsd en eenvoudig zelf te beheren. Het is niet te vergelijken met traditionele audiotouroplossingen waarbij “kastjes” uitgedeeld worden of een app installatie nodig is. 

Team Tourio

Ons team bestaat uit verschillende specialisten: ontwerpers, programmeurs, testers, adviseurs, trainers en helpdeskmedewerkers.

Samen ontwikkelen wij prettige software die als “software as a service” (compleet en ontzorgd) wordt aangeboden. Met liefde gemaakt voor alle organisaties die op een slimme moderne manier hun bezoekers willen informeren en inspireren.

Kom in contact

Heb je een vraag over het inzetten van Tourio? Of ben je geïnteresseerd in een partnerschap? Wij horen graag van je. Plan heel eenvoudig een afspraak met ons in.

bottom of page