top of page

Welkom Living Story: uitbreiding partnernetwerk

Living Story is de game-based learning specialist van Nederland. Deze in Baarn gevestigde studio is serious about games.

Workshop groep mensen in de wintertuin in Baarn
Game workshop door Living Story

Living Story helpt uiteenlopende organisaties om spel-gebaseerd te leren. Naast het maken van serious games en professionele escaperooms delen ze hun expertise ook via talks, workshops en masterclasses. En recent schreven ze het boek “spelen werkt”, dat werd uitgekozen tot het beste managementboek van 2023!

Wederzijds waardevol

“De game-expertise die Michiel, Karen en de rest van het Living Story team met ons delen maakt Tourio nog beter”

Digitale continuïteit

Karen Sikkema van Living Story vertelt over waarom ze contact opnamen met Tourio het volgende: de games die wij met onze klanten maken zijn steeds vaker digitaal. Om niet voor iedere game iets nieuws te hoeven ontwikkelen zochten we al een tijdje een Location based platform waar wij letterlijk en figuurlijk op kunnen bouwen. Niet alleen kunnen wij nu sneller ontwikkelen, maar minstens zo belangrijk is de digitale continuïteit die Tourio ons biedt. Wij kunnen ons richten op de inhoud en Tourio zorgt voor de technische infrastructuur. Waardevol

Voor Tourio is de samenwerking met Living Story heel waardevol. Allereerst voegen wij opnieuw een krachtige partner toe aan ons netwerk waardoor het bereik van Tourio groter wordt. Wij wisten wel dat Tourio nog interactiever kon worden door gamification en dat we dit nu samen met de specialist van Nederland kunnen doen vinden we heel speciaal.

Nieuwe Tourio module

Wij hebben al meerdere malen gebrainstormd over de nieuw gamefunctionaliteit in Tourio. Deze uitbreiding gaan we als module aan Tourio toevoegen en komt daarna beschikbaar voor al onze klanten. Living Story zal dan via een workshop klanten helpen om hun eigen game te ontwikkelen.


Eerste vrucht(en)

De eerste vrucht van onze samenwerking is het bijzondere project The Walk van de stichting Digital Childrights van Peter Joziasse. Op het moment dat we dit schrijven zitten er twee nieuwe projecten in de pen om samen met klanten en Living Story nieuwe games op basis van Tourio uit te rollen.

Comments


bottom of page